Uitreiken naar de wereld met Ronald McDonald House Charities

Ronald McDonald House Charities biedt tegen geen of geringe kosten een “thuis-weg-van-huis” voor families met ernstig zieke of verwonde kinderen die in een bepaald gebied medisch worden behandeld. Deze Ronald McDonald Huizen worden gebouwd volgens het eenvoudige principe dat wanneer een familie zich richt op het genezen van haar kind, niets anders ertoe zou moeten doen. Zo mag de plek die zij kunnen veroorloven om te verblijven, geen rol spelen. De huizen bieden het volledige comfort van thuis, inclusief warme maaltijden, comfortabele woonruimtes, wasfaciliteiten en meer.

In 2008 is ACN gaan samenwerken met Ronald McDonald House Charities om bij ieder wereldwijd evenement van ACN geld in te zamelen voor deze organisatie. "We vonden dat we ons het beste konden richten op een liefdadigheidsinstelling die onze kernwaarde om families met kinderen te helpen, zou omhelzen. Toen kwamen we uit bij Ronald McDonald House Charities," zegt voorzitter en medeoprichter van ACN, Robert Stevanovski, met betrekking tot de door het bedrijf uitgekozen wereldwijde liefdadigheidsinstelling. ACN verdubbelt alle donaties van werknemers en Onafhankelijk Vertegenwoordigers en heeft samen met hen wereldwijd miljoenen ingezameld om Ronald McDonald House Charities te ondersteunen.
ACN, onze werknemers en onze Onafhankelijk Vertegenwoordigers hebben wereldwijd ruim 2,5 miljoen dollar gedoneerd aan RMHC.

Ga voor meer informatie naar: www.rmhc.org


Bekijk de video van de liefdadigheidsinstelling van ACN

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu