Ontdek de onbegrensde mogelijkheden met ACN

Eenvoudig gezegd biedt ACN u een mogelijkheid. De mogelijkheid om een organisatie vanuit huis op te starten zonder de grote investeringen en risico’s die gelden voor de meeste ondernemers, en met de volledige ondersteuning van ACN bij iedere stap die u zet.

Bij ACN bieden Independent Business Owners (IBO’s) simpelweg diensten die al dagelijks door mensen worden gebruikt en waaraan mensen al geld uitgeven, zoals mobiele telefonie, energie, internet, televisie en beveiliging.

Er is dus geen sprake van een verandering in koopgedrag, en u hoeft nooit iemand te overtuigen om diensten aan te schaffen die zij niet nodig hebben of niet kunnen veroorloven.

Het enige wat u hoeft te doen is mensen te verwijzen naar uw persoonlijke ACN Online Shop – aangeboden en beheerd door ACN – en ACN doet de rest.

Succesverhalen

De kracht van een blijvend inkomen

Het mooiste? U kunt een percentage verdienen van de rekening van uw klant – maand na maand, jaar na jaar – zolang de klant bij ACN blijft of voor de duur van zijn of haar contract. En steeds wanneer u een nieuwe klant aanmeldt of een bestaande klant aanmeldt voor een extra dienst, krijgt u opslag. Dat is een blijvend inkomen!

En dat is nog maar het begin. Wanneer u anderen in contact brengt met ACN en hen laat zien hoe zij hun eigen klanten kunnen werven, verdient u tevens een blijvend inkomen over de rekening van deze mensen. Dit betekent dat voor iedere klant die zij via hun ACN Online Shop werven, niet alleen hun maandelijkse blijvende inkomen zal groeien, maar ook dat van u.

Of het nu bedoeld is om in het begin maandelijks een paar rekeningen te kunnen betalen of dat het naar verloop van tijd uitgroeit tot een financiële zekerheid waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen… een blijvend inkomen kan en zal uw leven verbeteren.

Toewijding aan integriteit

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu