Uitgebreid aanbod van essentiële producten en diensten

Het beste van het zakelijke model van ACN is de eenvoud ervan – en het potentieel! Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN bieden hun klanten producten en diensten aan die al door hen worden gebruikt en waaraan zij al geld uitgeven, zoals digitale telefonie van ACN, mobiele telefonie, energie, internet, televisie en beveiliging. Er is een tevens een reeks wellnessproducten onder de merknaam Benevita.

Er is geen sprake van een verandering in koopgedrag en vertegenwoordigers hoeven klanten niet te overtuigen om producten en diensten aan te schaffen die zij niet nodig hebben of niet kunnen veroorloven. Dit zijn producten en diensten waar mensen simpelweg niet zonder kunnen.

Als Onafhankelijk Vertegenwoordiger ontvangt u de volledige ondersteuning van ACN bij iedere stap die u zet, inclusief uw eigen persoonlijke ACN Online Shop. Deze wordt beheerd en dagelijks bijgehouden door ACN, dus het enige wat u hoeft te doen is uw potentiële klanten naar uw winkel te verwijzen – en ACN regelt de rest.

Let op: beschikbaarheid van product varieert per land.

Producten en diensten

Particulieren en kleine bedrijven gebruiken de producten en diensten die ACN biedt al iedere dag, dus u hoeft hen niet meer te overtuigen deze aan te schaffen. Het enige wat Onafhankelijk Vertegenwoordigers hoeven te doen is klanten naar hun ACN Online Shop te verwijzen, en hen zelf te laten beslissen of zij willen overstappen naar een slimmere manier om deze producten en diensten af te nemen.

ACN Europe Call

ACN Europe Call brengt de mensen en landen van Europa bij elkaar in een ongekend belpakket – dat is het Europa zonder grenzen! U kunt nu voor het eerst...  • Vrienden en familie bellen in 31 Europese landen

  • Bellen naar zowel vaste als mobiele nummers

  • 2.000 belminuten (33 uur) per maand krijgen ZONDER starttarievenUw toegang tot heel Europa, voor één laag maandtarief!

Het werkt zo

Gebruik uw Europa Call bundel zoals u wilt: u kunt uw 2.000 minuten (33 uur) per maand geheel of deels gebruiken voor lokale, nationale of internationale gesprekken naar één, twee of alle 31 Europese landen. Bel de pizzeria op de hoek - of eentje in Italië! Bel uw moeder, of bel ... de Koningin! De keuze is aan u. En onthoud – er is GEEN starttarief voor Europese bestemmingen, zelfs als u uw bundel van 2.000 belminuten (33 uur) per maand heeft overschreden!

ACN Services – ACN Europe call

Partnerschap huisbeveiliging

Voel u veilig, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, met de hoogstaande huisbeveiligingsdiensten van Verisure voor particuliere klanten!

ACN Services – Veilig

Wellness

Herstel de balans in uw leven met het eenvoudig te volgen gewichtsverliessysteem Benevita®. Het systeem is gebaseerd op harde wetenschap en bevat de klinisch bewezen eigenschappen van een Japanse wortel bekend als glucomannan die gewichtsverlies stimuleert. In combinatie met een caloriearm dieet en een gezonde levensstijl kan het u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

Heb je trek tussen de maaltijden in of heb je een opkikker nodig voor je gaat sporten? Maak je geen zorgen, de Chocolate Crisp Bar van Benevita® verwent niet alleen je smaakpapillen maar geeft je ook energie.

ACN Services – Wellness

Persoonlijke verzorging

Haarverzorging

Ervaar het verschil met haarverzorgingssysteem Aluminé® Naturals: uw haar ziet er merkbaar gezonder uit. Het revitaliserende plantaardige Chinese Herbs™ haarverzorgingssysteem stimulereert de doorbloeding van de hoofdhuid waardoor u dikker en voller haar krijgt. Aluminé® Naturals biedt gezonde stylingmogelijkheden voor elk haartype door innovatieve technologie en exotische plantaardige ingrediënten, zonder gebruik van parabenen, sulfaten en chemische conserveringsmiddelen. Veilige, natuurlijke en effectieve verzorging voor prachtig haar.

Huidverzorging

Wij hebben de huidverzorgingslijn Aluminé® Naturals ontwikkeld om uw huid er jonger en stralender te laten uitzien dan ooit. Onze unieke producten bevatten een krachtige combinatie van natuurlijke exotische ingrediënten die met behulp van geavanceerde technologie zorgen voor een betere huid, ongeacht uw huidtype. Bescherm, verzorg en herstel uw huid met onze anti-verouderende ingrediënten die tekenen van veroudering voorkomen en verkleinen.

ACN Services – soins personnels

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu